Föreläsningar

Föreläsningar, kurser och personlig utveckling

Privatpersoner och företag kan boka mig för individuell coachning eller inspirerande föreläsningar inom personlig utveckling, kost, träning och motivation. Som kostrådgivare och personlig tränare har jag ett hundratal föreläsningar i bagaget och har coachat mer än tvåhundra personer att få motivation eller nå sina mål.

Föreläsning

Föreläsning inom kost, hälsa och träning

I mina föreläsningar pratar jag om vikten av motion och hur det påverkar ditt välbefinnande. Men hur får man tid att träna när tiden knappt räcker till i vardagen? Vi blir allt mer medvetna om träning, men samtidigt ökar också ohälsan mer och mer. God hälsa handlar om att vara frisk, glad, känna sig pigg och ha energi som räcker hela dagen.

Bra kost och träning handlar inte om att leva upp till några kroppsideal, det handlar om att må bra och orka leva ett innehållsrikt liv. Vi lever i en värld som utvecklats till en material- och karriärsport, det viktiga är att man tjänar så mycket pengar som möjligt, bor och lever så exklusivt som möjligt. Detta har bidragit till rekordhöga nivåer av utmattning, sjukskrivningar och psykisk ohälsa.

Mina föreläsningar innehåller bland annat:

Hjärnan och kroppens effekter av träning.
Hur kost och träning påverkar välmående, hälsa, åldrande och utseendet.
Myter kring kost och träning.
Tips på näringsrik kost och träningsmoment.
Hur kroppen är byggd för rörelse.
Vilken påverkan halvfabrikat, läst och sötningsmedel har på kroppen.
Hur kost och motion kan bidra till en sundare tillvaro och högre presterande personal.

Föreläsning 1h

Målgrupp: Företag
Pris: 20. 000 kr

Detta paket lämpar sig bra för er som behöver grundläggande föreläsning om hälsa och träning. Alla deltagare får även en folder efter föreläsningen med information och tips på hälsosam kost och träningsövningar som kan utföras både under och efter arbetstid.

Offertförfrågan

Föreläsning 2h

Målgrupp: Företag
Pris: 30. 000 kr

Detta paket lämpar sig bra för er som har grundläggande kunskaper om hälsa och träning, men vill ge personalen ytterligare kunskap och tips på träning och kost. Alla deltagare får även en folder efter föreläsningen med information och tips på hälsosam kost och träningsövningar som kan utföras både under och efter arbetstid.

Offertförfrågan

Personlig utveckling

Målgrupp: Företag/Privatpersoner
Pris: Offertförfrågan

Personlig utveckling kan användas för både arbetslivet och privatlivet, i grund och botten handlar det om att nå mål och bli den person man vill vara. Vi börjar med att ta reda på vart du vill komma och bestämma hur du vill vara som person. Ofta vet man kanske inte själv hur man vill vara eller vart man vill komma och det är därför viktigt att börja med att ta reda på det. Saker som kan påverka är exempelvis:

  • Normer, samhälle och kultur.
  • Förväntningar av chef, kollegor, föräldrar, vänner eller familj.
  • Rädslor.

Jag hjälper människor varje vecka som vill utvecklas som person i privat- eller arbetslivet. Personer som utvecklas blir bättre på att samverka och kommunicera och blir mer positiva, friska och effektiva. I slutändan gynnar det arbetsplatser med lönsamheten, sjukfrånvaro och en arbetsmiljö som är hållbar. Kontakta mig för offertförfrågan!

Offertförfrågan