Personlig träning

Personlig tränare

Personlig träning

Är du en av alla de som skaffar ett gymkort, hakar på en ny träningstrend eller skaffar dyr utrustning i tron om att det är vad som krävs för att komma i form? Gymkortet hamnar sedan i en låda, träningstrenden visade sig inte vara din grej och den nya utrustningen hamnar oanvänd och dammig i ett förråd. Oavsett vad du har för mål med din träning är en personlig tränare en bra investering av många olika skäl.

1. Motiverande

Din kroppssammansättning mäts, vi går igenom dina mål och du får också svara på några frågor kring dina kostvanor och hur du lever så skapas en hälsoprofil efter det.

2. Flexibelt

En av de största anledningarna till att träningen inte blir av stavas tidsbrist. Att komma iväg till gymmet mellan jobb, dagis, städning, tvättning, handling osv är för många väldigt svårt. Med en personlig tränare bokar vi in träningstillfällen när det passar ditt schema och anpassar det efter ditt personligt uppsatta mål.

3. Skräddarsytt

Alla personer har olika förutsättningar. Det spelar ingen roll om du är träningsvan eller helt saknar träningserfarenhet, vi skräddarsyr en plan anpassat efter dina behov och mål. Vi tittar på hur din vardag ser ut och vilken träningsform som passar dig och motiverar dig att nå ditt mål.

4. Långsiktig investering

Personlig träning är inte en engångsåtgärd. Förhoppningen är att förändra livet till en mer aktiv livsstil. För vissa innebär det små förändringar för andra kan det leda till helt nya vanor och ett nytt sätt att tänka kring kost, träning och hälsa.


5. Ekonomiskt

Många tror att personlig träning är kostsamt. Faktum är att våra kunder upplever vårt upplägg som oerhört prisvärt efter avslutat träningsprogram. Jämför man med inköp av samvetstyngda gymkort och oanvända träningsredskap så är en investering i personlig träning ingen dyr kostnad om man tänker på resultatet.

6. Hälsosamt

Det är ingen hemlighet att regelbunden motion är bra för dig och din kropp. Det ger ökad styrka och balans och det förbättrar ditt hjärt- och kärlsystem. Att börja din väg mot en mer aktiv livsstil minskar risken för många hälsoproblem. Det finns ingen anledning att vänta, börja din hälsosamma resa redan idag!


Ebbas Tremånaders-upplägg

  1. Nulägesanalys – Det första du som kund får göra när du påbörjar ditt PT-program är att svara på en mängd olika frågor. Detta är för att jag ska få en bild av dig som person och förstå din bakgrund och inställning till kost och träning. Här vill jag också få en förståelse för vilka mål du har med din träning. Vad är det som får dig att anlita en personlig tränare? Har du problem med skador? Vill du gå ned i vikt? Träna inför en idrottsprestation? Målet är ditt och vägen dit hjälper jag dig igenom.
  2. Veckorapportering – Under en vecka ska du, som en del av nulägesanalysen, anteckna allt du äter, dricker samt hur mycket du rör på dig. Här använder vi oss av en app där du lägger upp foton på dina måltider och registrerar all fysisk aktivitet.
  3. Träningsupplägg – Med nulägesanalysen som utgångspunkt sätter jag ihop ett träningsprogram på åtta veckor. Detta program innehåller pass som är anpassade efter dig och ditt mål. Vi bokar in träningstillfällen tillsammans där jag går igenom passen tillsammans med dig samt träningstillfällen för dig på egen hand, som du utför när det passar dig och din kalender. I programmet ingår även recept på frukost, lunch och middag, även de utformade för att passa just dig.
  4. Avstämning – Efter 4 veckor gör vi en halvtidskontroll för att stämma av hur det gått med din träning och kostplan. Beroende på hur din feedback ser ut, så kan de följande fyra veckorna komma att justeras och anpassas. Efter 8 veckor gör vi en slutkontroll för att summera hur träningsprogrammet har känts för dig och jag ger dig underlag för att fortsätta på egen hand med en långsiktig plan för träning och kost.
  5. Uppföljning – Ytterligare 4 veckor senare har vi en ny avstämning. Det är viktigt för mig att se att du upprätthåller din nya livsstil och att du har fått svar på alla dina frågor.
Kontakta mig för offert!