Kostrådgivning

 

Mål

Kostrådgivning

Många personer jag möter är medvetna om att de inte har de bästa kostvanorna, men har svårt att bryta mönster och veta vad som är bra och mindre bra. Eller kanske bara hur de ska kunna få ihop livspusslet och samtidigt ha tid till att laga vällagad näringsrik mat från grunden. Vi har alla olika förutsättningar och mål, därför går vi tillsammans igenom det innan jag hjälper dig att ta fram kostschema för hela dagens måltider.

1. Hälsoprofil

Din kroppssammansättning mäts, vi går igenom dina mål och du får också svara på några frågor kring dina kostvanor och hur du lever så skapas en hälsoprofil efter det.

2. Kostplan och kostschema

När vi vet dina mål och förutsättningar tar jag fram en anpassad kostplan för en månad som både innehåller tips på näringsrik och nyttig mat och maträtter. Allt anpassas efter hur mycket tid du kan avsätta varje vecka till matlagning.

3. Detaljplan

Vi går tillsammans igenom kostplanen och sammanfattar planeringen. Du får också material för att kunna dokumentera det du stoppar i dig varje vecka.

4. Utvärdering och uppföljning

Vi träffas och utvärderar resultaten från mätperioden. Du får råd och tips för hur du fortsättningsvis kan anpassa kosten för att nå önskade mål och resultat.

Boka tid

Kostrådgivning 1h 30min

När du bokar in dig på kostrådgivning 1,5 timme ses vi vid tre tillfällen. Först gör vi hälsoprofilen, sen ses vi och du får kost- och detaljplanen. Sista gången går vi igenom resultaten och gör en utvärdering.

Pris: 1000 kr

Boka tid

Kostrådgivning 4h

När du bokar in dig på kostrådgivning 4 timmar ses vi vid sju tillfällen. Först gör vi hälsoprofilen, sen ses vi och du får kost- och detaljplanen. Vi ses sedan en gång i veckan i fyra veckor och finslipar på kostschemat baserat på resultaten, innan vi ses en sista gång och går igenom resultaten och gör en utvärdering.

Pris: 2 900 kr

Boka tid

Läs min alldeles egna bok

Är du intresserad av att förändra din kost och äta mer hälsosamt men kanske inte redo för utmaningen med kostrådgivning? Då kan du köpa min nysläppta bok Alla kan äta hälsosam mat som finns att köpa i valfri bokhandel för endast 169 Kr. OBS: Det finns en rabattkod också från CDON!